Post by artreatimexna on Feb 19, 2022 16:05:51 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Line Color 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Line Color 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ žádné reklamy ▞▞▞
▞▞▞ Line Color 3D 2022 version ▞▞▞
Je to jako dobrý
Když hru otevřu, animace byla perfektní, ale když jsem byl na 35, animace se během hry zobrazovala, což znamená
Je tu spousta reklam, opravte to
V této hře není nic zábavného. Doufám, že by měla být poloviční, pls, dejte také možnost poloviční hvězdičky
je to dobrá aplikace, když se dostanu přes překážku, zabije mě to, ale už jsem se přes překážku dostal
Tak OK, naštvalo mě to, reklam není moc, ale Brácho, jsou delší než 3 min
KAŽDÉMU, KDO SI TO ČTE!!! POZOR!! ZKONTROLUJTE SVÉ BANKOVNÍ ÚČTY!!! Tato hra mi začala TÝDENNĚ NABÍTAT, aniž bych o tom věděl!! NIKDY jsem se nepřihlásil k odběru!!! A 24+ $ MĚSÍC za tuto HLOUPOU hru s aplikací pro telefony je NESKUTEČNÉ!! Budu kvůli tomu kontaktovat svou banku!! POPLATEK JE ZA *TASTYPILL*!!! Nyní jsem si jistý, že 1 z mých dětí si tuto hru stáhlo, ALE NESMÍ NIC KOUPIT, aniž bych zadal své e-mailové heslo!! Jak tedy tato hra obešla toto BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ, je mimo mě!
Tato hra je tak dobrá, ale není tam žádná hudba Myslel jsem, že to bude hudba, ale není žádná hudba, o které bych mohl říct, že žádná hudba není
Není vidět překážky, když se to blýská
Je to moc ízi ale třeba také kdo jedu třeba v šaline tak mně to zabaví takže dává 3 hvězdičky
Je to nejlepší. Jediná věc je, že je tam příliš mnoho reklam. Ale existuje způsob, jak reklamy nemít. Je to vypněte WiFi a pak nebudou žádné reklamy nebo mohou být 1 nebo 2 reklamy, ale to je v pořádku, není to velký problém
Ahoj, tato hra je zajímavá, ale v této hře se otevírá příliš mnoho reklam. Pokud dokončím jednu úroveň, bude viditelná reklama....... A na závěr chci říct, že je to úžasná hra, která dokáže překvapit... Děkuji za tuto recenzi.... Od:) Divya sindhu
je to dobrá hra
Tato hra je opravdu úžasná 😍...dohrál jsem 430 úrovní a teď jsem z této hry docela šílený😁😁...!! Opravdu se chci co nejdříve dostat na 1000. úroveň 🖖🙈😌😌.....ale očekávám větší obtížnost v překážkách 🙄 někdy mě opakování stejných překážek nudí 😒😒 zase n!!! Žádám tedy úřad o rozšíření obtížnosti o další úrovně...!!!!
Tato hra je docela nudná, jen aby barva šla kolem a úrovně byly malé, nejhorší nejhorší hra vůbec, tuto hru si ani neinstalujte 🤨🤢
Line Color 3D የተለመደ fvfz
Tato hra je pěkná 🙂 ale je tam spousta reklam a kostka se pohybuje příliš rychle, proto dávám 3 hvězdičky😆
Líbí se mi ta hra a všechno, ale nesnáším, že každé dvě nebo tři úrovně je reklama, která není vůbec potřeba
Line Color 3D Rekreacyjne ycd
Úžasná hra, jako je tato, ale reklamy jsou HROZNÉ!! Chápu, že reklamy jsou potřeba pro hraní hry zdarma, ale no tak!!!!! Je tam bod, kdy je to prostě otravné!!!!
Velmi dobrá hra a děti vždy spokojené
To je tak skvělé a úžasné. A to ani tolik reklam. Tuto aplikaci jsem si stáhl do telefonu své mámy, když se mi rozbil telefon, a když jsem se ji pokusil stáhnout a znovu hrát, byla to závislost. Každopádně tato hra je nejlepší.
Line Color 3D Casual ajs
Pěkná hra, ale mnoho přidává mezi, ale tak pěkná hra, prosím, udělejte pro to něco 🙏🙏
celkově to byla opravdu dobrá hra. ze začátku je to super snadné, ale je to těžší a těžší. pokud chcete výzvu. zábava. návykový. a některé co snadné. tato hra je pro vás
Pěkná hra zkažená přemírou reklam, včetně videoreklam, které nelze zavřít, aniž byste je sledovali...některé bych nechtěl, aby moje dcera viděla, takže ji nemohu nechat hrát na svém telefonu.
Tato hra je pěkná. Líbilo se mi to. Někdy přichází tolik reklam, ale pokud přijde nějaký doplněk, ukončím hru a znovu ji otevřu, pak se reklama odstraní. Problém přidání není velký problém. Viděl jsem recenze některých lidí, všichni říkají, že je problém s reklamami, ale já si to nemyslím. Ano, je to problém, ale ne zas tak velký. Doporučuji vám stáhnout si tuto hru, je velmi zajímavá. Miloval jsem tuto hru
hra je zábavná, ale po rozbalení postav se toho moc dělat nedá
Tuto aplikaci moc miluji
Nejlepší hra jejího druhu = dávám 5 hvězdiček. Ale na začátku se to seká
Hodnotil jsem to 5, protože je to velmi zábavné a zábavné hrát ve volném čase. Spousta recenzí s 1 hvězdičkou a dobrých recenzí uvedlo, že bylo mnoho reklam, ale jsem na úrovni 22 a dostal jsem pouze jednu reklamu. Milujte tuto hru, stáhněte si ji. Jediná další věc je, že úrovně nejsou tak dlouhé, ale kromě toho je to skvělá hra! Bavte se s hrou, když a jestli si ji stáhnete. Většina her není tak zábavná a obvykle je smažu hned, když je dostanu, ale tato hra je velmi zábavná a je také zdarma!!
Bubble Shooter Mania - Blast Головоломки frq
Docela fajn apka
Na reklamu si zvyknete
Moc pěkná hra.....ale reklam je tam moc...Děkuji
Zatlačím na to, aby se čtverec rozjel v takové optice, že když na ně zasáhnete, rozpadnou se vám buď to jde příliš rychle, nebo nejdou dostatečně rychle, když jste chtěli, aby váš malý čtverec šel, zpomalují, což je třeba opravit jak máte větší kontrolu. nashledanou hru, protože ji mažu
Nuda
mohla by to být slušná hra na ubíhání času, ale pro mě se věci rozplynuly a zanikly, kvůli tomu jsem nemohl projít úrovní 3, protože nevidím políčko, které potřebujete správně měřit
Line Color 3D Casual nqtm
Je to velmi dobrá hra, ale dávám 2 hvězdičky, protože je těžké ji hrát
Bylo to tak dobré, ale reklamy přicházely a znepokojovaly
Je to tak špatná hra, čím lepší je azurové hry k instalaci, že jsem velmi naštvaný na barevné 3D čáry 🙁😣😓😞🤬😩🥺 nejsou tam žádné reklamy, ale v této hře není tolik zarážek
Zábavná hra ale někdy mě štve že je to těžké
Je to velmi dobrá a dobrá hra moc se mi líbí. Odehrál jsem 1000 úrovní v této hře a pokračuji dál a dál.😀😀😀😇🤩🤩🤩🤗🥳🥳🥳😎😎💖💖💫💝💝💝💝💝💝💝💝💝
Vždy přidá reklamu, pokud ano, dal bych jí 5 hvězdiček, také vám někdy nedovolí reklamu přeskočit a vždy mě požádá o hodnocení
Jakmile dosáhnete určité úrovně, pak se opakují, jako bych dosáhl úrovně 109 nebo tak něco a úroveň byla stejná, jakou jsem dostal na úrovni 22 a 23. Nejhorší na tom jsou ty otravné doplňky. Opravte si hru.
Tato hra je na začátku velmi snadná a ráda se hraje....ale po několika týdnech mě hraní této hry nudilo, to je důvod, proč jí dávám pouze 3 hvězdičky...nejlepší hra pro plynutí času
Dobré dobré na to je ale furt jsem na tom stejné úrovni
Miluji tuto hru, ale jediný důvod, proč dávám 4 hvězdičky, je, že obsahuje spoustu reklam
Hra byla pěkná, ale byla velmi obtížná, nejtěžší pro mě byla úroveň 38, ale dosáhl jsem úrovně 80, ale bylo pro mě opravdu obtížné dosáhnout této úrovně, trvalo by mi 15 až 20 minut, než bych dokončil jednu úroveň, ale teď Stávám se expertem a dokážu dokončit jednu úroveň za 2 minuty ☺️☺️
Skvělá hra, ale problém, byl jsem tak blízko cíle, tak jsem se rozhodl kouknout na reklamu pro oživení, ale místo toho se mi zasekl telefon a hra přestala fungovat...😒 jinak žádný problém s náhodnými reklamami, které se objevují uprostřed hry ..
velmi špatné, protože více reklam a nezajímavá velmi nejhorší hra
Některý leveli jsou hodně těžký ale jinak super hra
Hra hodně vadí. Někdy překážky vypadnou a není možné vědět, kdy přicházejí.
Dobrá hra ale nedokážu si představit vyhodit 30 z okna za 3 postavičky jinak dobré