Post by artreatimexna on Feb 19, 2022 15:29:38 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код бъг скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ TMNT: Mutant Madness 2022 version ▞▞▞
Харесвам играта Харесвам как има всички герои от оригиналното шоу, това, което съм израснал, гледах, така че това е страхотно за някой като мен, единственият проблем, който имам, е с pvp мача, поради което няма смисъл понякога имам малко под 18 000 бойна сила на отбора и сякаш 2 от 10 мача ще бъдат срещу други играчи със сходни статистики, но след това останалите ще ви изправят срещу хора, които имат 30 000 бойни точки, след което те просто ще разбият отбора ви.
Битовете с 4 звезди са толкова трудни за намиране, освен ако не платите. Можете да достигнете само ниво от 3 звезди до 150. Така че в крайна сметка ще ударите стена, където не можете да напредвате. Всъщност не получавате никакви 4-звездни бита от много, така че дори не можете да смилате. Единственият начин е да платите. Имах толкова много обещания преди тази стена на ниво 150/160.
тази игра е наистина страхотна, освен че има един проблем, който трябва да накарате героите да говорят, защото хората с увредено зрение, които не могат да я четат, трябва да могат да чуват, за да знаят какво се случва, можете ли да правите че
След като научих повече за играта, бих казал, че си заслужава изтеглянето. Въпреки това! Открих проблем с моята игра. Изпълнявах ежедневните PVP битки. При втората ми битка играта ми приключи. След като се върнах, загубих онази 2-ра битка, която ми попречи да завърша ежедневните куестове. Моля, поправете това.
За мен няма смисъл, че в PVP се изправям срещу някой с два пъти по-голяма сила от мен и очевидно трябва да продължа да се изправя срещу тях, докато успея да го победя. Просто не изглежда правилно. Също така е лудост, че не можете да смилате нива или каквото и да било, за да прогресирате вашите герои. Играта беше супер забавна за няколко часа, но имаш стена и вече не е толкова забавна. Тази игра има толкова голям потенциал, но вие го ограничавате толкова много с тези решения
Sonic The Hedgehog 2 Classic آرکید duwc
Променям рецензията си сега, след като изляза няколко седмици. Естетически е много добре, но става много скучно много бързо. След като ударите стена, може да отнеме седмици, за да изравните героите достатъчно, за да я преминат и това е просто неприемливо. Освен това буквално няма какво да правите, след като ударите стената, влизането всеки ден само за събиране на ресурси и след това излизане не е игра. ако имаше поне други режими на игра, щеше да е по-малко скучно. Хайде момчета, имате страхотен лиценз, не го пропилявайте!
Исках да харесам тази игра. Имам толкова много от тези герои като играчки, израснали през 80-те. Но носталгията стига само дотам. Както посочват други, процентът на отпадане е ужасен за много герои. Изтеглих Лео 9 пъти за 3 дни, Рафаел 5 и Splinter 4. Има много герои, но никога няма да успеете да ги използвате, освен ако не похарчите пари. 4* символа е почти невъзможно да се получи. 3 е достатъчно лошо. Битките са прости и лесни. След това надграждате и повтаряте. Много бързо става много скучно
Актуализация: От няколко дни бях заседнал в Mondo Geko въпреки няколко огромни надстройки и загубих всякаква надежда. Деинсталиране и изсипване на едно за влачените по този начин костенурки. Безсрамно грабване на пари с помощта на името TMNT. Само две неща трябва да направите и много бързо се блокират от изчакване няколко дни или плащане на Wall. Черешката на тортата е забавен сезонен пропуск от $20, който едва ли ви носи нищо и все пак трябва да отключите всичко
Така че след известно време носталгията си отива и прогресът е в застой. Усещам, че е доста повтарящ се, изключително дълъг процес, без сюжетна линия и играта не включва много стратегия. Не чувствам, че има достатъчно тук, за да запазя интереса си (дори и да е tmnt) Не бих изпитал желание да харча пари, стойността просто все още не е налице. С цялото лицензиране се надявам да получа музика от 1 от предаванията или дори звукови клипове. Като цяло се чувства като неудобна игра с одобрено име tmnt.
Няколко пъти като номер 1 в моите pvp скоби, без да харча и цент и открих, че прогресията е много разумна. Докато стигнете до планината, която е 4/5 звездни герои. Имате равни шансове да получите същия герой и някои герои са просто ужасни. Повечето са. Изчакайте до седмици и след това почти нищо, така че чакайте повече. Определено игра на празен ход веднъж на ден.
Ужасно сдвояване на арената, преминавате от битка около една и съща сила в един рунд към удвояване на силата си в следващия. Тази компания не се интересува, затова игрите изчезват! Поне не ми броят парите!
Написа рецензия, която очевидно е изтрита. Така че сега е по-ниско. Времето за закъснение между битките е много изморително и по-често гледаните реклами за бонуси, които са необходими за намаляване на времето на закъснение, не работят. Видеото спира и си здрав. Добра игра, но има нужда от работа. Не плащайте за нищо. *редактиране* Сега играта ви принуждава да се биете, когато влезете и след като направите PvP мач. Игрите трябва да стават ПО-ДОБРИ, а не по-лоши. Ааааа и сега замръзва всеки път, когато се опитам да направя PvP битка. Деинсталиране.
Обичах тази игра, сега е пълна с грешки. Купуваш месечния „абонамент“ и те ти взимат пари всеки месец, след което не получаваш предимствата си и след седмица разговори с техническа поддръжка го получаваш и бум сега, когато влезеш, пише „налична е нова актуализация“ и ето няма актуализация в магазина за игри или вече сте го актуализирали и той не осъзнава, че сте го направили. Както казах, харесах тази игра, да, тя се повтаряше и отнема цяла вечност, за да стигнем до приличен lvl, но беше носталгично и забавно до тези неща.
Трябваше да променя моя 5-звезден преглед. Тази игра е почти невъзможна за мен. Преди получавах сезонен пропуск, но след всички актуализации тази игра отнема 3 пъти повече време, за да направи същите неща. Сега получаването на нови герои, които дори не можете да видите, беше на ниво. Всичко е объркано. Сега дори не знам дали ще продължа да играя. Похарчих много време и пари, което е разочароващо. Моля, спрете да актуализирате играта. Току-що се отписах, супер объркан
Обичам 🎮, но ми се иска нивата да са по-лесни
Основни проблеми. Играта има много грешки, при които вашите герои ще бъдат постоянно зашеметени, просто ще тичат в кръг или не правят нищо по време на битки. Вие сте принудени да се предадете и да загубите поради счупване на играта. Освен това наистина не правите нищо. Вие сте заети, щракнете върху някои надстройки и отворите няколко пакета герои от ниско ниво. Битките са автоматизирани и извън вашите ръце. Режимите за приключение, pvp и канал 6 за изкачване на кула са абсолютно еднакви... автоматизирана битка.
Тази игра е невероятна, защото е много точна (и имам предвид МНОГО). Костенурките нинджа изглеждат толкова реалистични, както и всичко/всички останали. И накрая, графиката е страхотна! 😃😃😃
TMNT: Mutant Madness Παιχνίδια ρόλων mix
3 дни без видеоклипове. Бъгове в битките и обикновено кога щях да спечеля, така че трябва да отстъпя битката. Битките също са небалансирани. Не мога да вляза в kongregate. Загубени герои. Не може да се промени името, така че все още оставам с номера. Това е забавна игра, но наистина трябва да се върне в бета версия, за да бъде преработена. *Актуализация* Променена от 1 звезда на 3 поради обслужване на клиенти. Някои неща бяха разрешени и предоставената помощ беше извършена по-бързо от очакваното.
Pvp не работи правилно. Така е вече 2 дни. Изглежда, че променихте начина, по който pvp вече показва 5/5 съвпадения. Докосвам раздела, за да вляза в поп мач, нищо не се случва. Трябва да се поправи. Загуба на 500xp за всеки ден при повишаване на нивото на сезона, както и загуба на рейтинг в pvp
Исках да се насладя на това като дългогодишен фен на TMNT, но тук няма игра. Битките са автоматизирани, така че какъв е смисълът? Наслаждавах се на графичния стил и последователностите от истории от комиксите, но след като стигнах до битките, бях разочарован. Не би трябвало да е твърде трудно да го направите базиран като класическа ролева игра. Направете способностите да струват точки, така че е тактически избор кога да ги използвате. Добавете основни команди за атака и защита. Простата механика на RPG битка би била много по-добра от простото гледане на процесора.
Харесах играта преди всички шикозни актуализации - напомни ми за комиксите и телевизионното шоу. Сега просто се случва твърде много! Обикновеното решение понякога е най-доброто решение Ако все пак искате да се занимавате с научноизследователска и развойна дейност, някои идеи са: а) може да опитате да подобрите алгоритъма за герой диск: или б) можем ли да разменим някои от героите за други? Също така, сандъкът за оборудване НЕ РАБОТИ от последната актуализация Благодаря!
Играта е забавна, но вие МНОГО бързо удряте платена стена, където не можете да покачвате ниво бързо и всъщност няма начин да спечелите ресурси, освен да чакате. Мултиплейърът е дълбоко погрешен, тъй като всеки път, когато губя, трябва да се изправя срещу същия опонент, докато спечеля... Бях заседнал в същия отбор, който е с 3000 сила над мен повече от седмица и съм напредва толкова бавно, че ще мине един месец, докато наистина мога да ги победя. Какъв е смисълът? Основни недостатъци в дизайна тук.
Дори като почитател на TMNT през целия живот, тази игра става невероятно скучна много бързо. Въпреки че оценявам носталгията. Героите са склонни да бъдат хаотична бъркотия на екрана, когато се бият. Уменията се нуждаят от някакъв вид анимация, защото всички герои изглеждат еднакви. Няма достатъчно режими на игра. По същество се чувствате сякаш правите един и същ етап отново и отново. Инсталирах тази игра 5+ пъти, защото като фен на TMNT НАИСТИНА искам да вляза в нея, но просто не мога.
TMNT: Mutant Madness રોલ પ્લેઇંગ uvhh
Не е лошо за безплатна игра, но ще ударите стена по-късно в играта, тъй като е по-трудно да изравните вашите герои. Единственото нещо, което бих искал опцията да направя, е да си върна тинята, която сте похарчили за герои, които няма да използвате повече.
Отнема малко време като f2p, но е хубава игра.
Добро забавление, лесен за разбиране и плавен геймплей. Ще се актуализира след още игри. Актуализация: играта е много добра, няма нужда от енергия, но има ограничени битки на арената на ден, което е добре, за да бъдем честни. Въпреки това сватовството е срещу фолк с 13k повече сила от мен, така че се чувствам малко мрачно с това. Но е много забавно, рекламата е тази награда, която не трябва да пропускате, ако е възможно, улеснява с бонусите, които носят.
Живея TMNT
Страхотна игра, но как да променя членовете на моя екип
Силата на костенурката. Трябва да го обичам.
Трябва да може да се пълни за pvp вместо да чака 24 часа, за да играе отново. Също така трябва да можем да се върнем на етапи и да преиграем за повече опит и предмети. Също така е необходим много опит, след като стигнете до lvl 125, след което отнема цяла вечност, за да получите достатъчно опит. 1 човек е lvl 150 и ще бъде невъзможно да постигнете максимален герой. Също така имам моя скрап, който прави 30k на час, същото с ooze и се опитвам да вложа повече, това е заплащане за победа в играта, но като f2p играч не е лошо за игра с пълнител
Би било 5, ако стената за заплащане не беше толкова разпространена. Съотношението смилане към награда е малко по-ниско. Графиката е сладка, стилът е готин. Добър избор на герои. Като цяло доста забавно, но тази стена за заплащане е груба.
Забавно и поглъщащо бързо
Обичам tmnt, така че закупих всички пакети, за да поддържам играта, но тази игра е ужасна. Ако сте играли на първото ниво, вие сте ги играли всичките. Те са буквално идентични с малко по-различни врагове и мащабирана трудност. Въпреки че бихте могли да кажете подобни неща за кампанията на swgoh и msf, те имат други режими на игра, които имат значение. Това има арена, но това е всичко. Героите имат непълни комплекти. Много бъгове. Играта изглежда сякаш е разработена от деца в мазе с tmnt кожа.
Играта е наред. За съжаление ще стигнете до точка, в която не можете да направите нищо, защото губите или "pvp" е на охлаждане. Единствената ви възможност е да чакате часове и часове. Също така изглежда, че плащането за премахване на реклами е абонамент, а не само еднократна цена. Освен това играта ми хареса. Беше забавно да видя костенурките в нова светлина. Битката е доста забавна за гледане, мультите скачат по целия екран. Оценявам, че битката не е заключена за статични герои 5v5.
Всичко беше наред, смених устройствата и бум загуби цялата запазена информация от Google.
TMNT: Mutant Madness Jocuri de rol qfqq
Ударът на носталгията е страхотен, но някои актуализации на приложения ще бъдат оценени. Имах герои от ниво 60, преди да открия инвентара, където отидоха всички тези кутии с бонус тиня. Играта се появява на черен екран, ако завържете много битки (+10), а определените във времето награди често не се показват, освен ако не затворите напълно играта и не отворите отново. Интегрирането на гилдии в играта също би било добре - в момента се използва само за усилване на тиня? Все пак очаквам актуализации, добро начало, благодаря на разработчиците!
Хубаво е 👍, но не можете наистина да местите героите
Анимацията е страхотна, въпреки че бих искал вместо това да се биеш със себе си, бих искал просто да натискаш бутони, за да се биеш.