|
Post by Jolteon on Mar 20, 2015 12:22:15 GMT 3
•Minecraft kasutajanimi: Jolteon •Sinu vanus: 14 •Kogemused: Olen olnud moderaator serveris "Kaevik" ning hetkel olen abistaja CU serveris. Ma ei usu, et mul läheb kahes serveris korraga raskeks, sest siin serveris on päevas umbes 15 inimest sees. Ehk olen 5 tundi CU serveris ja siis tulen siia mõned korrad ning olen siin 3 tundi umbes. •Miks tahaksid saada just sina S-Crafti Abistajaks?: Oskan mängijaid hästi valelt käitumiselt heale käitumisele juhatada, kuna ma oskan inimestega hästi suhelda ja üks hea asi veel minu juures on see, et ma ei lähe väga kergesti närvi ja isegi kui juhtub, et ma lähen närvi lähen, siis kohe ma ei ütle välja kõike, mis mõttesse tuleb ning enda õigusi ära ei kasuta, vaid proovin ikka kaine mõistusega asjad korda ajada. Olen mängus suhteliselt vaikne, sest toimetan enda tegemistega, milleks on põhiliselt ehitamine. Muidugi, kui keegi mind küsib siis vastan, juhul kui ma AFK pole. Mina ei kasuta oma õigusi ära, mis on väga vale. Tänu pikale "Minecraft'i" kasutamisele ja mängimisele on mul peaaegu kõik käsklused selged ning tunnen pluginaid hästi. Püüan seista tavamängijate eest, ning konfliktides kaitsta nõrgemat, kuid seejuures olla karistuse määramise jms juures olla võimalikult aus. Eesti keelega mul probleeme pole.
Parimat soovides, Jolteon!
|
|
|
Post by Vahukoor1 on Mar 21, 2015 13:04:52 GMT 3
Tere !
Olete vastu võetud abistjaks Nädalase proovi ajaga.
|
|
|
Post by ArdiKarpson on Apr 2, 2015 13:34:36 GMT 3
Olete lisatud ka Factions serveri meeskonda.
|
|