Post by artreatimexna on Feb 19, 2022 15:26:40 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Catapult 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Catapult 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odkleni primogeme ▞▞▞
▞▞▞ The Catapult 2 2022 version ▞▞▞
sprva dobro ... vendar je bilo potrebno preveč iger, da bi kupili dober stroj... Kasneje, ko lahko ustrelite, vas ustrelijo topovi in drugi..... preveč nerealno....
Želim si, da bi bile možnosti za spremembo, s katere strani zaženete. Zdi se, da obstajajo nedoslednosti v moči strelnega položaja
Za nekaj krogov, ki bi morali biti zabavni in hitri, je igra po nepotrebnem preveč zahtevna. Tudi preveč oglasov/spam.
Všeč so mi nove ravni in oprema, toda najhujša napaka na svetu je, da ne moreš ustreliti nazaj, medtem ko te sovražnik uniči! Zdaj se je igra zaklenila na 25. dan in je sploh ne morem spraviti v delo! Če bom moral začeti znova, tega morda ne bom storil.
Za napredovanje morate porabiti veliko. Plačal sem za odstranjevanje oglasov, vendar morate še naprej trošiti, da lahko napredujete.
Zelo dobra igra, všeč mi je
Igra je najboljša, vendar mislim, da je razvijalec zelo lačen denarja, saj je zapravljanje igranja, saj so nadgradnje zelo drage, ki jih je mogoče kupiti le z nakupom z denarjem, vendar obstaja omejitev, koliko lahko zapravim denarja za ničvredno igro andriod. Odrasli razvijalci so omejitve za monetizacijo v vsem.
Igra je pretežka, morate nenehno nadgrajevati, oprema in orožje pa je predrago, kar morate še naprej igrati na preživetje, da zaslužite kovanec, da morate pridobiti kovanec, je tako težko in povzroča težave
Zelo zabavna igra, všeč mi je, imela bi 5 zvezdic, vendar ima preveč dodatkov.
Res kul igra, prava osnovna, lepa dodana vsebina v primerjavi s prejšnjo različico, mletje je res, če ne plačaš ničesar, zato pozor. Slaba stran je, da se oglasi zastarajo, saj jih morate gledati, da sledite stroškim nadgradnje, in da se poleg tega prikažejo naključni pojavni oglasi, ki so malo pretirani, če mene vprašate.
Kul igrica 👍
Ne traja dolgo, da postane dolgočasno. Vedno znova je ista stvar, le malo težja.
sama igra je zabavna, vendar ima veliko dodatkov. dodaja pred in po tekmi. doda po ogledu drugega dodaja, da podvoji moje kovance. dodaja samo za vstop in izstop iz trgovine. Od mojega zadnjega pregleda se je problem poslabšal.
Dobra igra, ki mi je zelo všeč, ker lahko dobite oklep. Glede te igre se ne morem pritoževati.
Dobra igra za krajšanje časa. Traja dolgo časa, da pridobite zlato za nakup nadgradenj. zato sem mu dal 2*
Zabavna igra za igranje in pretekli čas si resnično želim, da bi zaslužil več kovancev, to je edina napaka v tem, da ne dobiš dovolj kovancev, zato boš nadgradnjo potrebovala večno
Sovražim to novo raven energije in idejo o vstopnici. To je bil čas, ko sem v prostem času užival v tej igri. Zdaj, ker na tej energijski ravni ne morem igrati tako dolgo. Torej, odstranite to igro.
Pomislite, da bi igralcu dali veliko priložnosti v živo. sicer so ravni pretežke. če se te enkrat dotakneš, je igre konec. to je glavna skrb te igre. igra bi morala biti končana po treh padcih, potem bi lahko z lahkoto končali ravni.
100!? €@%3 21:00 #
Ne zasluži si takšne ocene, kot jo ima trenutno. Preveč ročni oglasi. Za kakršne koli pomembne nadgradnje morate prositi za kovance. Ponavljajoče se igranje.
igra je zanimiva, vendar je povsem nemogoče pridobiti velike količine kovancev za kaj kupiti..prosim, dodajte vsaj običajen vir kovancev..ty
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simülasyon paaw
Všeč mi je, da igram to igro. Lahko grem v tank to posodobitev igre, hvala BV Y
Iskreno povedano, to je zabavna igra, a to, da moram vsakič gledati oglase, to igro resnično ubije, zato je zame odstranitev..
Način akcije je pretežak, razen če porabite denar. Ni bilo vredno gledati oglasov, da bi dobili kovance. odstranili v manj kot enem tednu.
Ta igra ima veliko napak. Obtičal sem na stopnji 90. Šef ni prišel na stopnjo 90, če pride, potem ne morem uporabiti bomb v katapultu, saj katapult zamrzne in se bomba odbije, če je bomba vržena, ne poškoduje nikogar ali ničesar. Posebna pooblastila lahko uporabim samo enkrat. Kaže, da sem zbral 300 kosov zemljevidov, vendar teh zemljevidov ne morem uporabiti. Igra visi v vsakem trenutku in tudi ne morem zavrteti kolesa, da bi dobil nagrade, saj prikazuje 3-urni časovnik.
Do neke mere je dobro, toda ko pridejo ven s topovi in 1 te ustrelijo in mislim, da je to BS. Nimate niti časa streljati nanj in na svoje mrtve. Vaše streljanje kamnov in njihovo s topovi, ki ciljajo prav na vas. Morala bi biti zamuda. Oglasi niso problem. Že dolgo nisem videl oglasa v nobeni igri zaradi programa brez oglasov, ki sem ga namestil pred časom. Vse oglase drži na strani.
KAKO Preveč oglasov! Po vsaki drugi igri si prisiljen gledati 30-sekundni oglas ... postane preveč in sem samo odstranil, namesto da bi zapravil polovico svojega časa za gledanje oglasov.
Igra goljufije. Ne podeljuje nagrad, ko jih zaslužite, in zamrzne vašo igro ob določenih časih, da zagotovite, da ste poraženi. Igra še vedno goljufa. Zdi se, da vam ne bo omogočil napredovanja, dokler ne porabite denarja za nadgradnjo. Zamrzne vaše dejanje, medtem ko vas sovražnik tolče do smrti. Samo goljufija WC igra. Želite popraviti? Nehajte goljufati in omogočite igralcem napredovanje brez porabe denarja. Še en popravek omogoča igri, da registrira prilagoditve igralcev, ne da bi jih ubil. Varanje se samo poslabša. Ščit ne bo deloval
Zabavna igra, odlična zapravljanja časa, vendar s toliko oglasov uniči igro, in za razvijalca, ki ves čas govori, naj izklopi internet, ne deluje! Imel sem vklopljen način za letalo in še vedno imam oglase po vsem, kar poskušam narediti v tej igri, pazi, da je zabavna in fizika je razložena precej dobro, vendar ta igra je požrešček denarja... Zato so mi modi tako všeč odstranjen za mod infinite money, saj ne bom podpiral denarnih požrešnikov
Precej zabavna igra, toda vozički so premočni. Potrebujete 1-3 zadetke, da jih uničite v pvp, pridejo hitro, stanejo samo 80 (les) in uničijo vaš grad v 2 zadetkih. Priporočam zvišanje cene in/ali zmanjšanje škode, ki jo povzročajo.
The Catapult 2 Veiksmas rzit
Prej je bila lepa igra, zdaj pa so nerfirali stvar wheel of fortune, ki bi jo lahko uporabljal vsakih 15 minut. Zdaj ga lahko uporabljate le vsake 3 ure z očitno manjšimi nagradami. To je bil preprost način za zaslužek, saj ne morete zaslužiti veliko denarja samo z igranjem. Ali moram plačati pravi denar, da uživam v igri? SLAB
The Catapult 2 የእንቅስቃሴ omry
The Catapult 2 Veiksmas ptot
Igra je bila odlična že od izdaje, vendar je ta nova prenova precej podvojila razpoložljivo vsebino, vse brezplačno. Oglasi so primerno postavljeni, igrajo se le enkrat na nekaj bitk (za razliko od vsake igre iz VOODOO.) In igra ima dobro ravnotežje med zabavnostjo, kot je smešna fizika, in zahtevnostjo. To je bilo že obvezno, zdaj je še toliko bolj. Odlično delo, BYV.
najboljša ponudba dijiye kovanci so unrnig v majhni količini
Preveč dolgih oglasov, prepogosto. S toliko prekinitev se res ne moreš vživeti v tok igre. To igro želim igrati, vendar ne z oglasi, ki nenehno zavirajo.
Po novi posodobitvi je ta igra postala popolnoma smeti. Pred tem je bila ta igra zelo zabavna. Zato to odstranim.
Zabavno za nekaj časa, potem pa pride do istega starega in nadgradnje v resnici ne naredijo nobene razlike
Máy bắn đá 2 Hành động tql
Želite svoj denar, denar, denar .... brez tega ne morete napredovati. Vem, da morajo razvijalci biti plačani, toda zakaj potem ne bi to naredili za plačljivo igro namesto tega zavajajočega nesmiselnega sistema? Če to tržite kot brezplačno igro, mora obstajati ustrezno ravnovesje med brezplačnimi in plačljivimi funkcijami. Vesel sem bil, da nisem napredoval, obtičal sem na stopnji 18 in sem samo igral neskončni način, zdaj pa z novo posodobitvijo in novim sistemom izdajanja vstopnic obstajajo omejitve tudi za neskončni način. Čas je, da se poslovimo.
Smešna igra 😜😜. ampak fant, kako je naredil to igro, je velik norec, da je cena za zlati kovanec previsoka, nihče ne bo porabil toliko denarja za to igro s časovnim pasom
Niti približno tako zabavno kot spopad s pirati. Sovražim ptice v tej igri in zelo težko je zaslužiti denar. Končno sem to igro odstranil iz telefona, ker je preveč dolgočasna. Želim si nekaj sproščujočega za krajši čas. Ta igra je pretežka za to, kar je.
Toliko oglasov, veliko je oglasov af. Pravzaprav od takrat ne morem dobro spati, oglasi iz te igre so mi zadnje čase vzeli sanje ...
Odlično ali boljše od prvega. Vendar se zaščitni ščit po nakupu in opremi ne prikaže. 5 zvezdic, če je popravljeno...