Post by centticdenonword on Feb 9, 2022 2:53:30 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди необмежену кількість монет ▞▞▞
▞▞▞ DC Legends: Fight Superheroes 2022 version ▞▞▞
Це нормально протягом тижня, але гра швидко набридає. Я сподівався, що це буде схоже на гру Marvel Strike Force, але вона не є розважальною чи веселою. Персонажі здаються простими і нудними з простими анімаціями під час бійок.
Жахливо закодована гра. Існує проблема розсинхронізації, яка триває вже понад 2 місяці, яку вони або відмовляються виправляти, або не можуть. Робить цю гру неможливою, оскільки вона постійно змушує вас перезапускатися. Ви витрачаєте більше часу на перезавантаження, ніж на гру. Коли ви дійсно можете грати в цю гру, ваші мультфільми набагато менш потужні, ніж ваші супротивники. У підсумку ви отримаєте приголомшливі мультфільми, які ви щойно вбили. Ця гра більше розчаровує, ніж розважає, і вам краще грати в будь-яку іншу гру.
Гра в порядку, Pvp неможливо оцінити... хороша графіка та персонажі... коли вони збираються виправляти pvp - це сміття
Гра могла б бути веселою, якби в грі була якась справедливість. Завжди важко виконати свої основні завдання. Гра, створена для того, щоб програвати частіше, ніж вигравати, нудно! Люди, які керують грою, облаштовані і завжди отримують задоволення від гри, змінюючи персонажів.
Чудова гра та СИЛЬНЕ звикання! Іноді вона може бути трохи повільною, час від часу випадає з синхронізації й потребує перезавантаження, але сама гра досить чудова, щоб компенсувати це. Графіка чудова, і вона познайомила мене з незліченною кількістю персонажів DC, які мені дуже сподобалося досліджувати та вивчати. Він також ЗАВЖДИ додає більше!
7 найкращих ігор DC-супергероїв на Android - це Harley Quinn!
Мені дуже подобається ця гра. Це набагато краще, ніж інші симулятори бою чи RPG, у які я грав на мобільному пристрої. Реклами також не надто багато. Іноді це повільно, але в іншому випадку це хороша гра.
Мені почало подобатися, що грати все гірше і гірше до часу завантаження, і він постійно скидається, і я намагаюся отримати персонажів, які є єдиними на короткий час, але близькими до того, щоб підвищити рівень персонажа. не хоче завантажуватися. Я навіть спробував видалити його та перевстановити, і це все ще створює мені проблему. Раніше мені це подобалося, але тепер я не знаю, і я грав у нього багато років, але тепер почав здаватися, це мої відчуття про кричати не читають ці речі
Зробіть будьласка на руском
Классс
DC Legends: Fight Superheroes Role Playing gbro
DC Legends: Fight Superheroes Szerepjátékok gyo
«DUNGEONS & DRAGONS»®.
Це дивовижна гра, але вони повинні дозволити вам отримати загін самогубців і вони повинні додати хижих птахів або загін самогубців
Спочатку я поставив 5 зірок. Я перемістив його на 1, щоб привернути увагу розробника. Я щойно завантажив останнє оновлення і тепер не можу завантажити гру. Я постійно отримую повідомлення «Несинхронізовано». Чи є спосіб виправити чи скасувати останнє оновлення?
Дуже весела найкраща доступна для любителів DC RPG
Весело грати, дизайн персонажів гарний, але в цілому здається незбалансованим. Можливо, я не правильно розумію рівень потужності. У мене є персонажі 20 рівня, один або два зіркових персонажа 2+, і мене перемагають у главі 4 проти ворогів 11 рівня. Я граю правильно, але все одно програю досить багато. Це здається навмисним і справді відлякало мене від бажання продовжувати, оскільки я уявляю, що з цього моменту буде тільки гірше.
Я перейшов на андроїд з айфона. Я буквально грав у цю гру з моменту її запуску і витратив на неї більше грошей, ніж я хочу визнавати. Це єдина гра з приблизно 30 ігор і додатків, які не тільки не перенесуть ваш прогрес у збереження, але коли ви намагаєтеся зв’язатися зі службою підтримки, вони не роблять нічого іншого, як відповідають попередньо написаною несерйозною відповіддю, яка майже кажуть «не пощастило, лохе». Я відмовляюся платити жодного цента більше, і ви також не повинні.
У цій грі є найбезглуздіший сервер, який постійно вибиває гру з синхронізації. Ви можете бути на Wi-Fi, і ви постійно отримуєте те саме дурне повідомлення «у нас була невдача... бла-бла-бла». Як щодо того, що всі гроші, які люди витрачають на цю гру, а я знаю, що люди витрачають на неї багато, ви оновлюєте сервер, щоб мати змогу впоратися з кількістю людей, які грають? Кожного рейду ви отримуєте той самий смішний сценарій, і нічого не змінюється, окрім тих же вибачень і поганої компенсації.
World, Fancy Pants Adventure World 3, Fancy ... - PNGWing
Чудова розвага та чудова гра про супергероїв
Більше не працює, і чим більше ми виграємо в Raid boss, як сьогодні, тим більше він вимикається або зависає та вдає, що стикається з проблемою.
Весело, але дуже важко для мікротранзакцій
Збій після оновлення ОС Android. Не вдається завантажити в гру. Збій після "завантаження додаткових активів".
чому рус нету?
Я люблю цю гру, досить сказано...
DC Unchained ➤➤➤ Качай безкоштовно на Андроїд телефон або планшет. ... DC comics: Legends APK ... LEGO Batman: DC super heroes іконка
Fight together with your friends against hordes of enemies in this new Warhammer ... He is also noted for significant work on DC's Legion of Superheroes,
За останній тиждень мені вдалося лише один раз успішно завантажити гру. Я намагався видалити та перевстановити його, але гра не завантажується належним чином. Сподіваюся, це скоро буде виправлено.
Warner Bros. Я хочу побачити Reverse Flash у цій грі.
Я люблю цю гру. Деякі з оглядів говорять, що вони повторюються, і я бачу, що вони могли відчувати. Це насправді залежить від індивідуального рівня розваг кожного. Я був фанатом DC з тих пір, як був достатньо дорослим, щоб пам’ятати, і мені дуже подобається ця гра. Якщо вам подобається лінія, я б спробував. Ви завжди можете видалити, якщо це розчаровує.
Будь ласка, зробіть українську мову!)
Вона дуже клас, щоб була Українська мова
DC Legends: Fight Superheroes Rol ijro etiladigan pune
Технічне обслуговування зламує і перезапускає гру, будь ласка, виправте це, дякую, о, і моя мережа в порядку, якщо вам потрібно знати.
DC Legends: Fight Superheroes Rollespil extk
DC Unchained ➤➤➤ Качай безкоштовно на Андроїд телефон або планшет. ... DC comics: Legends іконка ... LEGO Batman: DC super heroes іконка
Оновлення: ця гра погано керується своїм дизайном, є 2 нових персонажа, які, коли ви зіткнетеся з ними, у вас немає шансів. Відсотки пасивних здібностей персонажів в основному брехня, принаймні, коли ви зустрічаєтеся з командою інших персонажів у режимах pvp. Скажіть гіпотетично, що у вас є персонаж який має 10% шанс вбити вашу команду одним ударом по команді pvp, яку ви зустрічаєте проти відсоткових поворотів, з шансом 99%, крім того, я бачив, як мого друга зіставляли в Pvp з кимось на 30+ рівнів вище
Гра більше не запускається на моєму телефоні
старе редагування: я граю в цю гру більше року, ніколи не було проблем. Раптом усе, що я отримую, це «гра не синхронізована» або якась дурна помилка. Більше не можу завантажити гру! Якого біса ppl. Я видалив і перевстановив гру без допомоги? * Повторне редагування: Дякую, завантаження виправило мої проблеми з грою!
Дедпул - Вікіпедія
Хіба не може бути все в одній збірці, я ненавиджу використовувати Інтернет для ігор, тут це дорого. І геймплей більше схожий на шахи, ніж на справжній Kombat. У будь-якому випадку це не так вже й погано, але це не PvP, тому я не бачу необхідності транслювати через TCP/IP
Я вважаю, що гра просто чудова. Я граю на мобільному пристрої та комп’ютері за допомогою програми bluestacks. Я щойно почав, але поки що це дивовижно, і у мене є ідея, чи можна додати лиходіїв і героїв із серіалу cw для флеш, супергерл і стрілок як vibe, killer frost, Alex з DEO, j'onn j'onzz і Malcom mrylen.
Bike Racing Games : Bike Game உருவகப்படுத்துதல் skx
Здається, у цій грі немає ігрового дизайнера, розробники просто не розуміють, що вони роблять із грою зі своїми оновленнями
Я був дуже радий грати в цю гру. 5 зірок задоволені. Я люблю всіх персонажів. Але, це забирає дуже багато часу. І, здається, у вас ніколи не вистачить, щоб підтримувати своїх Героїв і Вілліан на найвищому рівні або потужності. Але все одно весело. І тоді я був змушений оновитися. І відтоді це не працює. Я не хочу втрачати всю роботу, яку вклав. З повагою, містер Дж
Ця програма є найбільш погано оптимізованою грою в магазині додатків. Якщо ви не тримаєте телефон безпосередньо до вежі 5g під час гри, ви постійно відключаєтеся до такої міри, що в нього неможливо грати. Все, що наполовину пристойне, заблоковано за платою. Енергія сильно обмежена, тому ви гратимете лише близько 15 хвилин на день і все закінчите. Тим часом, ударна сила Marvel має поповнення енергії кожні кілька годин і кілька режимів гри, щоб заповнити час. Free-to-play краще в MSF
У гру ледве грати, якщо ви не заплатите, і вона стає безбожно дорогою. Ви можете легко витратити сотні доларів і навряд чи чогось досягнете. DC має бути соромно, що їх ім'я прив'язано до цієї гри.
Скільки разів ви повинні його перезапустити. F ця гра.
До появи не збалансованих героїв все було менше нормально, і добрий день - додали, блядь, безсмертних! Який тоді може бути бій коли безсмертний перс ще й виносити сильніших за себе з одного удару? І ще є такі, що просто беруть та й отримають 2 ходи команди підряд і тільки, чомусь, у суперника. В жопу з таким відношенням до гравців.
Нещодавнє оновлення зробило гру неможливою. На жаль, це зіпсувало гру. Цей тип ігор, як і кінематографічні всесвіти, Marvel робить це краще
Кульгавий
Бетмен. Detective Comics. Книга 6. ... Видання делюкс Новинка Всесвіт DC. ... Сумка зі змінним клапаном - Super Heroes (Iron Man and Captain America)
Гра смішна для багатьох команд процесорів у PvP, які неперевершені