(Android/iOS) Fruit Funny Blocks: Smieklīgs augļu bloks krāpšanās kods neierobežots primogēms
Feb 9, 2022 2:47:20 GMT 3
Post by centticdenonword on Feb 9, 2022 2:47:20 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Funny Blocks: Smieklīgs augļu bloks ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Funny Blocks: Smieklīgs augļu bloks IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods neierobežots primogēms ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Funny Blocks: Smieklīgs augļu bloks 2022 version ▞▞▞
Patīkama... un man patīk spēle
Mīļi un dažādi! Vienīgā problēma līdz šim ir tā, ka jums ir jāuzmin, kas ir "palīdzība".
Ļoti jautra spēle
Būtu var griezties. ...līmenim vajadzētu būt grūtākam...spēlēt...brīnišķīga spēle. ...animācija vārdos......
Daudz darbību, nepārspējamas reklāmas, bez traucējumiem... Patīk tik tālu!😘🙋♀️
Block Master for Minecraft PE Underholdning mck
ES mīlu šo spēli!! Ļoti relaksējoši un jautri!!
Man patīk spēle..pats labākais tajā ir tas, ka pastiprinātājus ir diezgan viegli iegūt un reklāmas ir īsas...bet šķiet, ka es vienkārši spēlēju spēli bez mērķa...tā ir tikai mirusi spēle. spice tam
Patiesi jautra spēle! Relaksējoša! Pagaidām bez bumbas! Reklāmas ir izturamas! Vienīgais, ko nesaprotu - nav iespējas dabūt pastiprinātājus! 200 līmenī nav pastiprinātāju!? Tikai gribēju teikt, ka ir jāatinstalē! Pazaudēja visu! Līdz vairāk nekā 200 līmenim! Neatvērtu vajadzēja pārtaisīt!
Jauki
Man patīk tava spēle. Jautri spēlēt. Varat skatīties videoklipus un iegūt monētas un kustības. Laba spēle. Rotējošais ritenis ir ikdienas balva. Būtu jauki, ja jūs to varētu pagriezt pēc katriem 20 spēlēšanas līmeņiem. Tikai ieteikums. Tāpat kā 2x poga.
Fruit Funny Blocks: farm cubes day Jumboq jdwv
Labākā spēle, ko esmu spēlējis ilgu laiku. Mīli dzīvnieku skaņas efektus.
Jauka un smieklīga spēle. Daudz jautrības! Turpiniet veidot vairāk šādus.
Fruit Fun Blocke: šī spēle saasina manas smadzenes. Tagad vairāk skatos uz spēlēm, kas var stimulēt manas ievainotās smadzenes.
ATKARĪBU IZDEVĪGI UN JAUTRI
Grafika varētu būt labāka
Labi mīļi 🤷
Pārsteidzoša spēle, un dzīvnieku skaņas ļoti patīk
Ļoti relaksējoša
Jautra spēle
Lieliska spēle, jauka grafika un stāsts.
Veids, kā gudrs
Man patīk šī spēle.. ļoti interesanta un visas skaņas ir īstas un patīkamas..
Laba spēle laika pavadīšanai. Nav kļūdu, ļoti maz reklāmu. Kopumā viena no labākajām spēlēm, ko esmu lejupielādējis.
Jauka grafika. Jautri spēlēt.
Šo spēli ir forši spēlēt. Es tikai vēlējos, lai viņiem būtu vairāk līmeņu nekā viņiem. Es to varu spēlēt mūžīgi.
Patīk. Šis. Spēle
Īpaši interesanta spēle, pēc kuras es ilgojos jau diezgan ilgu laiku. Apsveicu un novērtēju šīs spēles izstrādātāju un veidotāju. Pateicības diena....!
Sākumā jautri. sasniedziet aptuveni 700. līmeni, tad par spēlēšanu ir jāmaksā vai jāpavada daudz vairāk laika, skatoties reklāmas, nekā spēlējot. Waaaay to ad heavy .....dzēsts
Līdz šim tā ir jautra spēle. Ja varat pārvarēt visas kaitinošās reklāmas, jums vajadzētu izbaudīt šo spēli. Daudz kustību, turpināti pastiprinātāji. Es iedevu 4 zvaigznes reklāmas pārslodzes dēļ.
Ļoti patīk šī spēle
Laba spēle
Tikko sākās tik jautri😄
Tas ir tik jautri! Aizraujoša spēle
Mīli šo. Jauki un atkarību izraisoši. Skaista grafika.🐓🐓🐓🐔🐔🐔
Šī spēle ir sloveing un prasme ļoti māmiņa
Man ļoti patīk šī spēle
Es dodu priekšroku slavām, ja jūs izveidojat bumbu ar citām īpašām iespējām, bojājums uz kuģa ir lielāks.
Lieliska, lieliska spēle, fantastiska, pilnībā izbaudot tās spēlēšanu
Es tikko sāku spēli, bet līdz šim tā ir ļoti jautra!
Joprojām uzziniet vairāk
Tā ir laba spēle. Un es spēlēju visu dienu.
Atjaunināts pārskats: šī ir jautra spēle. Ne pārāk daudz reklāmu.
Šobrīd pārāk viegli /45.līmenis/PĀRĀK spiežot REKLĀMUS, saproti, ka jādzīvo, bet par šīs spēles miljonāru viens pats nekļūsi.
Izbaudi
Cik brīnišķīga spēle. Man patīk tas, ka jums nav jāgaida, kad dzīvības piepildīsies 😃
"Mīlu spēli līdz šim!", spēle ir diezgan laba, un līmeņi ir piedodošāki, nekā ton blastu. Vienīgais, ko varētu uzlabot, ir mainīt emblēmu krāsu kvadrātu iekšpusē, lai tās būtu vieglāk pamanīt.
Tā ir jautra un relaksējoša pārāk daudz reklāmu. Es ieteiktu šo spēli draugam.
Lieliska spēle, izņemot ļoti mazos skaitļus aplī pie ikonas, uz kuriem ir jāšauj. Šie numuri nav nolasāmi