Post by centticdenonword on Feb 9, 2022 2:41:24 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Big Snake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Big Snake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod vairāk zelta ▞▞▞
▞▞▞ Little Big Snake 2022 version ▞▞▞
Man nepatīk, ka cilvēki var riņķot pa portālu, kad esam turpat. Tas nav pareizi es biju tiešām tuvu portālam vismaz 5 reizes tas ir tiešām negodīgi un domāju, ka veidotāji ļaus portālam atvērties ilgāk un, ja cilvēki mēģinās apvilkt to riņķī, tad viņiem vajadzētu būt grupai no spēles uz 3 stundām un ja viņi to dara vēlreiz, ka viņi būs joslā 3 stundas vairāk tikai 3 stundas vairāk katru reizi un portāls var palikt atvērts vēl 5 sekundes. Lūdzu, pievienojiet visu.
Lieliska spēle. Šobrīd nekas slikts nav sakāms..
Pārāk liela servera kļūda. Pārsvarā iestrēdzis ielādes lapā. Lūdzu, novērsiet problēmu, un es piešķiršu 5 zvaigznes
Nesen ĻOTI vīlies! Šī lietotne jau bija pārpludināta ar piespiedu (bet izraisāmām) reklāmām un vairākām maksas par spēlēšanas iespējām. Tagad esmu spiests skatīties 5-10 sekunžu video gribu vai nē! Tas NAV kārtībā!!
Tā ir pienācīga spēle, taču tai ir daži būtiski trūkumi, pirmkārt, spēles draugu sistēma ir sajaukta, piemēram, pieprasījumi, sūtīšana, pieņemšana utt. Un daudzas reizes tā pat nereģistrē jūsu atslēgas vai izmēru. Un tas ir tikai mans viedoklis, bet es uzskatu, ka komandām jābūt iestatītām uz maksimumu, iespējams, 3 vai 4, jo, ja esat liels, tad jūs varat vienkārši panākt, lai jūsu draugi un viņu līdzīga armija jūs aizstāv. Tas solo spēlētājiem padara to daudz grūtāku. Un visbeidzot, man šķiet, ka tiem nevajadzētu būt robotiem, jums pat nav jāspēlē.
Man vienkārši patīk šī spēle. Tā ir patiešām jautra.
Kļūme pēc atjaunināšanas, spēle netiks atvērta. Šī spēle patika līdz šim, vēlos, lai tā tiktu labota.
Esmu VIP biedrs, man patīk spēle, ko spēlēju gandrīz 1 gadu. Tas bieži atpaliek, un tas ir jālabo. Atpalicība var būt ārkārtīgi kaitinoša, it īpaši, ja jūs spēlējat komandā un sacenšoties ar citām komandām. Lūdzu, izlabojiet kļūdas 🐛Es piešķiršu jums 6 zvaigznes
Man ļoti patīk šī spēle, un iesaku katram spēlēt vismaz vienu reizi, kad tā patiešām patīk.
Little Big Snake Казуални ohim
Patiesi izbaudi šo spēli. Viegli jaunināms. Un var iegūt gandrīz visu, netērējot roku un kāju.
Man ļoti patīk šī spēle. Pievienot arnt briesmīgs, ko ir grūti atrast
Little Big Snake કેઝ્યુઅલ sodk
Little Big Snake கேஷுவல் hdw
Es mainīju uz 2 zvaigznēm, jo nevaru dabūt atslēgas un iegādājos iepakojumu, bet nesaņēmu, lūdzu palīdziet, tad es mainīšu savu atsauksmi paldies
Pārāk daudz reklāmas...un bez naudas nav atbloķēšanas ed!!!
Super
tas tiešām ir jautri ..idk y es par to iepriekš nezināju .. vienkārši patīk .. dzīvotu, lai redzētu spēles atjaunināšanu un attīstību❤️
Es lejupielādēju spēli, un pēc 2 stundām spēle turpina lūgt atjauninājumu, un spēle netiek atvērta, un atjauninājumi nav pieejami
Es tam piešķirtu 5 zvaigznes, bet es nepārtraukti lika cilvēkiem mani sist un es nomiru viņu vietā. Es ienīdu, cik ļoti tas tika parādīts ar reklāmu, bet nebija iespējas to aizvērt. Šī spēle kļūst arvien sliktāka ar krāpniekiem, man nepārtraukti iet cauri milzīgas čūskas un ar tām nekas nenotiek.
spēlēties ar draugiem aizkavējās katru reizi, kad atbilde ir ļoti dely .. nepieciešams atjauninājums
Jautra spēle... tomēr pēc pēdējās atjaunināšanas nevaru izveidot savienojumu ar serveri, tāpēc tagad nevaru spēlēt. Un es iztērēju naudu par VIP... Diezgan neapmierinoši... kavēšanās ir slikta.
Nav labi, nepieciešams atjauninājums. Kamēr čūska ir liela, karte nav jāsinhronizē, lai tālinātu, bet. Tuvināt..
Lieliska spēle, viena no manām mīļākajām čūsku spēlēm. Daudz vienkāršāka vadība nekā citiem. Tie, kas vaidē par spēlēšanu ar robotiem - nespiediet atskaņošanas pogu, dodieties uz "Spēlēt ar draugiem" - tas jūs aizvedīs uz vairāku spēlētāju serveri ^_^
spēle ir ok.. man patīk, bet pārāk daudz reklāmu... tik kaitinoši
Kāpēc serveris bieži nedarbojas? Lūdzu, izlabojiet to.
Jums ir lieliska spēle, bet, kad es sāku spēlēt, es no dropes saņemu daudz vairāk dārgakmeņu nekā tagad, kas ir ārkārtīgi saspringta, jo ir nepieciešams mūžīgs laiks, lai varētu atļauties ādu. Turklāt neviena mana āda nebija dubultā, un es maksāju par V.I.P piekļuvi. Tātad, lai gan es nospiestu dubulto pogu, viņu progress palielinās tikai par pusi no summas, par kuru vajadzētu palielināties. Sākuma ekrāna apakšdaļā ir nepieciešama poga “Sazinieties ar mums”, lai cilvēki varētu jums vienkāršāk paziņot, kad spēle nedarbojas. Un, otrkārt, kāpēc jūs ieviestu jaunus "leģendārus apvalkus ar absolūti absurdām izmaksām, kas diezgan lielā mērā liek mums ieguldīt tik daudz darba, lai iegūtu visus apvalkus (un ir daudz skinu, kurus es vēlētos paturēt, bet tā kā es to darīšu). man nekad nav pietiekami daudz dārgakmeņu, lai uzreiz nopirktu ādu Man nav citas izvēles, kā vien katram atdot savas ādas, par kurām es strādāju, lai iegūtu vienu skinu), un turklāt jūs gaidāt, līdz mēs esam savākuši visas ādas, lai pastāstītu mums, ka. MUMS PAT NEVAR IZVĒLĒTIES ĀDU, KURU MĒS TIRDZAM VISUS CITUS ĀDAS. Tā ir nejauša izloze, vai jūs to nopietni domājat? Jums, puiši, pat nav pieklājības ļaut mums pašiem izvēlēties savas leģendārās ādas. Mainiet to. !
Little Big Snake Gündəlik xxni
Nav iespējams sasniegt prinča līmeni 14 dienu laikā, netērējot naudu spēlē, it īpaši, ja es divas reizes sasniedzu marķieru līmeni un lietotni. atdod mani iesācējam abas reizes 12 dienu laikā abas reizes. Krāpšanas spēle! Viltota un maldinoša spēles reklamēšana.
Fern Flower Arkády wfz
Little Big Snake פנאי imui
Tā ir patiešām jautra spēle, es vēlos, lai es varētu labāk vadīt čūsku. AR PILNĪBU KONTROLI ŠĀDĀ SPĒLĒ TĀ KĀ BRAUKŠANA BEZ PĀRTRAUKUMIEM... ES ARĪ DZIEDOJU, KUR VIP BIJA BRĪVS. TAS NAV. VARBŪT PASKATIES TO...
Kāpēc spēle netiek ielādēta! Esmu izmēģinājis visu, un tas joprojām netiek ielādēts. Un manam WiFi nav nekā slikta
Spēle ir laba, bet katru reizi, spēlējot spēli, redzot reklāmas, tas ir patiešām aizkaitināmi!
Little Big Snake Grand public hes
Steidzami nesākas, izlabojiet tos. Tiešām aiziet spēlēt šo spēli, bet spēle pat nevar palaist
Kļūda xiaomi reno 8, nevar spēlēt pirmo reizi, pat pieteikšanās ar fb vai google nedarbojas, vienkārši palieciet ekrānā, ievadiet savu vārdu
Vienmēr saka, ka neizdevās izveidot savienojumu ar serveri.
Spēli ir jautri spēlēt
Šī spēle ir pelnījusi 5 zvaigznes, taču pēdējo dienu laikā tā netiek rādīta ielādes ekrānā. Lūdzu, izlabojiet šo kļūdu.
Episka spēle pieaugušajiem un bērniem
Lieliska spēle laika pavadīšanai, drīz sāpēs īkšķi 😁
Šī spēle ir patiešām laba, bet Snake apmācībai ir liela nozīme
Man patika šī spēle, līdz viss mans konts nolēma atiestatīt sevi. Pazaudēju visas savas čūskas / līmeņus ... visu.
Pls jauniniet lietotni. Čūsku ir grūti kontrolēt. Tas kustas pats par sevi, mirgo un iet apkārt nekontrolējami. Un, lūdzu, ierobežojiet pievienošanas laiku līdz 5–6 sekundēm, 30 sekundes ir pārāk daudz, īpaši, ja izmantoju tikai datus, nevis wifi. Paldies un ceru, ka problēmu novērsīsiet.
Tā ir diezgan jautra spēle un rada atkarību, taču £8,99 par 10 VIP dienām ir absolūti smieklīgi. Kāda plosīšanās... Nemaz nerunājot par atlīdzību spēlē, par to ir jāsmejas. Jūs tik smagi cīnāties, lai iegūtu dažas atslēgas, un tad jūs saņemat, piemēram,... 1 rubīnu... lol, es to spēlēšu līdz bezmaksas VIP beigām, un pēc tam mainīšu uz citu kontu. Es labprāt maksātu kā piecinieku par vipu (pastāvīgu), bet, neaprobežojoties ar pusotru nedēļu.
kļūda, pēc instalēšanas vienmēr rāda, ka neizdevās izveidot savienojumu ar serveri, vairākas reizes mēģināju atkārtoti instalēt lietotni, bet joprojām tas pats, mans internets darbojas labi.
Es dotu 5 zvaigznes, bet spēle iziet automātiski.
Spēle ir lieliska, bet nolēma to izdzēst, jo dažreiz viņi nesaglabāja labāko rezultātu, turpināt spēlēt ir bezjēdzīgi, ja viņi nesaglabā rezultātu. Nezinu, kāpēc šī problēma radās.
Ļoti aizraujoša un jautra. Iesaku 10/10